ua en ru

Відставка Кабміну: нардепи Луценко та Усов кажуть, що їх голоси не були враховані

Відставка Кабміну: нардепи Луценко та Усов кажуть, що їх голоси не були враховані Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Парламентарі планують подати відповідні заяви до ВР, що може бути приводом для переголосування

Народні депутати Ігор Луценко ("Батькіщина") та Костянтин Усов (фракція "Блоку Петра Порошенка") заявили, що підтримали постанову пропро відставку Кабміну Яценюка, проте система підрахунку голосів у парламенті "Рада" їх не зарахувала. Про це вона написали на свої сторінках в Facebook.

"Я тиснув зелену кнопку "за" відставку уряду, потім виявилося, що у мене і у Олени Сотник із Самопомічі картки не спрацювали", - написав Луценко.

Друзі, нід хелп.Хочу підняти рівень політики. Де можна пройти поліграф, бажано оперативно?;)(Ну приміром, я тиснув зел...

Опубликовано Igor Lutsenko 16 февраля 2016 г.

Він також сказав, що це є приводом 17 лютого для парламенту переголосувати відставку.

"Якщо незакнонно Гройсман по 10 разів переголосовував закони, то чому цілком законно не спробувати переголосувати хоча б 1 раз? ", - додав нардеп.

Народний депутат Костянтин Усов теж заявив, що 17 лютого планує подати до парламенту відповідну заяву про незарахування його голосу.

"Дякую уважним читачам, які вказали, що відповідно до даних офіційного сайту ВР, система Рада взагалі не зафіксувала мій голос. Не просто помилково зарахувала щось інше, а взагалі визначила, що я "не голосував". Хоча я був на своєму робочому місці і натискав зелену кнопку. При свідках. Завтра подам відповідну заяву", - написав він у Facebook.

Отже, Кабмін лишається мінімум до осені.Вже вдень стало зрозуміло, що голосів не вистачить. Застосована технологія, що...

Опубликовано Костянтином Усовым 16 февраля 2016 г.

Нагадаємо, що 16 лютого Верховна Рада не підтримала відставку Кабміну Яценюка.