ua en ru

Ми поставимося до "Дніпра" з повагою, - Унаї Емері

Ми поставимося до "Дніпра" з повагою, - Унаї Емері Фото: Унаї Емері

"Дніпро" заслужив місце у фіналі Ліги Європи, вважає тренер "Севільї"

Тренер "Севільї" Унаї Емері відзначив силу дніпропетровського "Дніпра" перед фіналом Ліги Європи. Про це він розповів прес-службі УЄФА.

"Не варто заперечувати того, що у нас є шанс переписати історію. Звичайно ж, ми вдячні долі за цю можливість. Хочемо домогтися чогось значущого. Разом з цією командою, разом з "Севільєю". Це не повинно чинити на нас тиск, який може завадити виконати план на гру з "Дніпром". Швидше, ця можливість нам послужить додатковою мотивацією, як мрія, яку ми можемо здійснити", - сказав Емері.

"Дніпро" став справжнім відкриттям цієї Ліги Європи. Ця команда вибила ряд топових, набагато більш іменитих клубів. Українці перемогли "Олімпіакос", "Аякс", "Брюгге" і "Наполі", який вважався фаворитом турніру після перемоги над "Вольфсбургом". Це означає, дніпропетровці заслуговують на місця у фіналі. І раз вже "Дніпру" вдалося здолати такі серйозні команди, він може виграти і у "Севільї". Ми поставимося до суперника з повагою. Будемо скромні, не будемо вважати себе фаворитами. Команда буде битися. Ми будемо вимогливі до себе", - додав наставник.

Нагадаємо, фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" відбудеться 27 травня у Варшаві.