ua en ru

Відмова від трудових книжок зекономить Україні близько 500 млн грн на рік

Відмова від трудових книжок зекономить Україні близько 500 млн грн на рік Фото: трудова книжка

Скасування ніяким чином не вплине на нарахування пенсії та соціальних виплат

Скасування трудових книжок дозволить Україні зекономити близько 500 млн грн. на рік. Такі дані приводить організація EasyBusiness, що розмістила відповідну інфографіку на своїй сторінці у Facebook.

"Скасування трудових книжок дозволить зекономити кошти на їх адміністрування та звільнитися від рудименту радянського минулого. Очікується економія трудових витрат на їх адміністрування близько 250 млн грн. та 220 млн грн. - на зберігання трудових книжок", - йдеться у повідомленні.

В продовження теми про ефект від скасування трудових книжок пропонуємо ознайомитися зі зручною інфографікою з приводу ць...

Posted by EasyBusiness on 8 августа 2015 г.

Також зазначається, що у разі скасування бізнес зекономить часові та грошові витрати на адміністрування та утримання кадрових співробітників. У випадку незаконного звільнення у працівника не буде необхідності звертатися до суду для зміни формулювання звільненні в трудовій книжці.

Як відзначається, відмова від трудових книжок ніяким чином не вплине на нарахування пенсії та соціальних виплат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр економічного розвитку та торгівлі України Айварас Абромавичус ініціює скасування трудової книжки.