ua en ru

Засуджений у РФ журналіст Сущенко зустрівся з дружиною і дочкою

Засуджений у РФ журналіст Сущенко зустрівся з дружиною і дочкою Фото: Роман Сущенко (youtube FastViralShow screenshot)

Побачення тривало близько години

Засуджений в Росії журналіст Роман Сущенко зустрівся в СІЗО "Лефортово" з дружиною і дочкою. Про це у Facebook повідомив адвокат Сущенко Марк Фейгін.

"Тільки що закінчилося чергове побачення українського журналіста Романа Сущенко з дружиною та донькою у в'язниці Лефортово", - написав Фейгін.

Як повідомляє "Укрінформ", побачення українського журналіста з сім'єю тривало близько години.

"Побачення Романа Сущенко з дружиною і дочкою в" Лефортово "тривало близько години. Анжеліка і Юлія показали Роману свіжі фотографії близьких і малюнки від сина. Передали новини, привіти від друзів", - розповів журналістам Фегин.

Він зазначив, що швидше за все це було останнє побачення, оскільки далі влада РФ усіма бюрократичними методами будуть перешкоджати зустрічам, тим більше, що сьогоднішній візит сім'ї був позачерговим.

"Нам пішли назустріч в організації цього побачення. Це пояснюється тим, що ім'я Сущенко на слуху, воно згадується в переговорах перших осіб", - пояснив авдокат.

Нагадаємо, раніше Фэйгин повідомив, що попередні слухання у справі незаконно затриманого в Російській Федерації українського журналіста Романа Сущенко можуть розпочатися на початку березня.