ua en ru

Засновник Comedy Club став керівником чотирьох каналів "Газпром-Медіа"

Засновник Comedy Club став керівником чотирьох каналів "Газпром-Медіа" Артур Джанібекян

"Газпром-Медіа" створює у межах холдингу групу розважальних телеканалів, в яку увійдуть ТНТ, ТБ-3, "П'ятниця" і "2х2", керувати якими буде засновник Comedy Club Production Артур Джанібекян. Про це повідомляє РБК з посиланням на прес-секретаря медіа-холдингу.

Холдинг "Газпром-Медіа" оголосив у понеділок, 30 березня, про створення групи розважального ТБ. В неї увійдуть чотири з п'яти ефірних каналів холдингу: ТНТ, ТБ-3, "П'ятниця" і "2х2". Останні три канали стали частиною "Газпром-Медіа" в 2014 році, після того, як була закрита угода з купівлі у "Інтеррос" Володимира Потаніна основних активів "Профмедіа". У "Газпром-Медіа" входить ще один ефірний телеканал - НТВ. Крім того, холдинг управляє супутниковим оператором "НТВ Плюс", який виробляє спортивні канали, а також є власником компанії "Ред Медіа".

Очолить групу розважального ТБ Артур Джанібекян, один із засновників і колишній співвласник Comedy Club Production. Цей виробник (шоу Comedy Club, серіали "Інтерни", "Універ" і т. д.) є ключовим постачальником контенту для ТНТ. У грудні 2011 року ТНТ придбав 74,99% Comedy Club Production за 10,272 млрд руб., з яких 7,488 млрд руб. були виплачені відразу, що залишилися 2,784 млрд руб. - протягом трьох років при досягненні заздалегідь обумовлених ключових показників.

Нагадаємо, "Газпром-Медіа" припинив ретрансляцію своїх телеканалів у Криму, побоюючись санкцій.

Відзначимо, "Газпром-Медіа" поставив питання про звільнення гендиректора "Ехо Москви"