ua en ru

Заснований українцем стартап зібрав 7 млн доларів інвестицій

Заснований українцем стартап зібрав 7 млн доларів інвестицій Фото: команда People.ai

Компанія пропонує смарт-рішення для управління відділами продажів

Заснований українцем Олегом Рогинським стартап People.ai зібрав інвестицій на суму 7 млн доларів. Про це повідомляє "Голос Америки".

"Компанія, головний офіс якої розташований у Кремнієвій долині, пропонує рішення на основі штучного інтелекту для управління відділами продажів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, програмне забезпечення від People.ai покликане підвищити ефективність команд, аналізуючи їх продуктивність і надаючи рекомендації щодо закриття угод.

Так, серед інвесторів і радників стартапу - творець LinkedIn Sales Navigator, серед них також значиться Facebook, Microsoft, IBM Watson та інші.

До People.ai Олег Рогінський допоміг запустити і розширити три великі компанії, дві з яких, в тому числі його власна Semantria, згодом були придбані. В People.ai підприємець ставить за мету вирішити проблему вимірювання і оптимізації продуктивності людини з допомогою науки даних, машинного навчання та аналізу текстів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, що український стартап Grammarly привернув 110 млн доларів іноземних інвестицій для прискорення розвитку і росту компанії.