ua en ru

"Ощадбанк" вибрав Quinn Emanuel для супроводу суперечки з РФ по активам в Криму

"Ощадбанк" вибрав Quinn Emanuel для супроводу суперечки з РФ по активам в Криму Фото: Андрій Пишний

Квінн Емануель раніше відстояла позицію ЮКОСа

Державний "Ощадбанк" вибрав міжнародну юридичну фірму Quinn Emanuel (Квінн Емануель) з метою змусити Росію компенсувати збиток держбанку в зв'язку з окупацією Криму. Про це повідомив голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний, передає прес-служба держбанку.

"Ми обіцяли, що будемо з кращими. Зараз з нами люди, які були безпосередніми учасниками і архітекторами перемоги ЮКОСа в суперечці з РФ. Це найбільш успішна компанія, професіоналізм якої підтверджений дев'ятьма позитивними судовими рішеннями з десяти. Отже, в арбітраж ми підемо з сильною командою, яка має досвід перемог у суперечках з Росією", - заявив Андрій Пишний.

Повідомляється, що Квінн Емануель (Quinn Emanuel) - фірма, яка спеціалізується виключно на великих суперечках. Фірма має 18 офісів по всьому світу і понад 700 юристів, які сконцентровані виключно на роботі зі спорами. Квінн Емануель досягла приблизно в 90% випадків всіх заключних слухань, вигравши для своїх клієнтів більш ніж 28 млрд. доларів США за результатами судових рішень і світових договорів тільки протягом двох останніх років.

Нагадаємо, "Ощадбанк" оцінив збиток від окупації Криму РФ в 670 млн дол.