ua en ru

Осінні канікули у школах Києва розпочнуться 28 жовтня

Осінні канікули в усіх навчальних закладах Києва розпочнуться для столичних школярів найближчого понеділка, 28 жовтня, і триватимуть до кінця тижня, 3 листопада.

Осінні канікули в усіх навчальних закладах Києва розпочнуться для столичних школярів найближчого понеділка, 28 жовтня, і триватимуть до кінця тижня, 3 листопада. Про це повідомили в департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Протягом тижня київські навчальні заклади будуть працювати в режимі канікулярного часу - діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання.

Для активного відпочинку учні столиці зможуть взяти участь у різноманітних районних і міських масових заходах, серед яких: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні та природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, народних ремесел і науково-технічної творчості.

Зокрема, 29 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч лідерів учнівського самоврядування з уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською. Також 29 жовтня об 11:00 батьківський клуб "Єдина родина" проведе захід на тему: "Комунікативні моделі взаємовідносин з дітьми".

Київський палац дітей та юнацтва запрошує всіх бажаючих 30 жовтня о 17:00 на концерт дитячих творчих колективів "Ми любимо землю свою", а 31 жовтня о 12:00 - на інтерактивний спектакль "У пошуках магічного кристала".

Серед найцікавіших заходів організатори виокремлюють: економічний брейн-ринг, походи-змагання з техніки туризму "Осінній марафон", міський конкурс юних конструкторів "У місті Фантазерську".

Крім того, 28 жовтня о 11:30 в Парку Вічної Слави біля пам'ятника Невідомому солдату відбудуться урочистості з нагоди відновлення Почесної варти поста №1. Вахту Пам'яті біля Вічного Вогню юні кияни будуть нести із 28 жовтня по 6 листопада із 12:00 до 15:00.