ua en ru

Організатори "Місіс Америка" вирішили провести конкурс у 2015 р. в Севастополі, назвавши його російським

Організатори "Місіс Америка" вирішили провести конкурс у 2015 р. в Севастополі, назвавши його російським

Організатори конкурсу "Місіс Америка" вирішили провести його в 2015 році в Севастополі. Про це йдеться у повідомленні організаторів конкурсу на їх Facebook.

Таке рішення було прийнято в кінці серпня на що завершився в місті Туксон (штат Арізона, США) фінальному шоу "Місіс Америка-2014".

"Якщо ви пропустили його тут, то... Місіс Америка їде в Росію. Коронація місіс Америки і місіс Росії в Севастополі, Росія!! Вересень 2015... через 25 років ми знову разом!" - наголошується у повідомленні.

Місіс Америка - це конкурс краси, який організовується для заміжніх жінок США. Кожна з конкурсанток представляє один з 50 штатів і округ Колумбія. Їх вік від 20 до 50 років. Конкурсу в 2011 р. виповнилося 35 років. Чемпіонка нинішнього року - Остін Вільямс, штат Техас.

Нагадаємо, 18 березня 2014 р. Президент Росії Володимир Путін підписав договір про приєднання Криму й Севастополя до Росії. Україна називає це окупацією і продовжує вважати Крим і Севастополь українськими територіями. Такої ж позиції дотримуються влади Європейського союзу і США.