ua en ru

Організатори "Євробачення" відмовилися переглядати підсумки конкурсу

Організатори "Євробачення" відмовилися переглядати підсумки конкурсу Фото: Україна залишається переможцем конкурсу "Євробачення-2016"

Противників перемоги Джамали закликають прийняти результати пісенного конкурсу

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення" відмовилися переглядати результати конкурсу, в якому перемогла українська співачка Джамала. Про це йдеться в заяві "Євробачення" у Facebook.

"Джамала перемогла завдяки широкій підтримці з боку журі, а також телеглядачів... "Євробачення" - це конкурс. В ньому може бути тільки один переможець. Ми розуміємо, що не всі згодні з підсумками конкурсу "Євробачення", проте в конкурсі, де результати визначаються на основі суб'єктивного і часто дуже особистої думки, завжди знайдуться люди, які не згодні. Незалежно від цього, результат залишається в силі згідно з правилами", - йдеться в повідомленні.


Також у заяві зазначається, що Україна залишається переможцем конкурсу "Євробачення - 2016". Авторів петиції про перегляд підсумків конкурсу закликали прийняти його підсумки і продовжити конструктивний діалог про поліпшення "Євробачення".

Нагадаємо, Порошенко присвоїв Джамалі звання народної артистки України.