ua en ru

У організаторів вибухів в Одесі вилучили "щоденник терориста", - Аваков

У організаторів вибухів в Одесі вилучили "щоденник терориста", - Аваков Арсен Аваков

В Одесі підрозділами МВС і СБУ 4 квітня були затримані кілька людей, підозрюваних в організації серії вибухів в місті взимку 2015 р., у яких було вилучено "щоденник терориста". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Під час обшуків вилучили одне готове вибуховий пристрій: тротилові шашки+брикет пластичного речовини+два будильника+10 елементів живлення+електродетонатор - все функціонально поєднано і склеєно скотчем. Окремо: тротилові шашки, капсулі детонатори, електродетонатори, каністри з вибуховою речовиною (паливо плюс окислювач), патрони. А ще - блокнотні листи з рукописним текстом. Щоденник терориста. З грудня по лютий 2014 2015 - суми, дати, адреси, імена, клички. Безцінний матеріал для слідчих", - повідомив Аваков.

«РЕЗОНАНС ОТ ЭТОЙ РАБОТЫ БЫЛ ЗНАЧИТЕЛЬНЫЙ, КГ ТРОТИЛА И ЛИТР ХОРОШЕЙ ЖИДКОСИ ПРОИЗВЕЛ ЭФФЕКТ ВАКУУМНОЙ БОМБЫ». ОДЕССА. Д...

Posted by Арсен Аваков on 8 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, напередодні міліція і СБУ затримали в Одесі трьох учасників організації "Куликове поле-Антимайдан", які підозрюються в організації 8 вибухів у місті.