ua en ru

Організатором нападу на учасника АТО є громадянин РФ, - СБУ

Організатором нападу на учасника АТО є громадянин РФ, - СБУ Фото: СБУ

СБУ встановила та затримала нападників на учасника АТО

СБУ встановила, що організатором нападу на учасника АТО є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Правоохоронці задокументували, що другого травня цього року група зловмисників здійснила напад на учасника АТО - захисника Донецького аеропорту, який отримав, зокрема ножове поранення. Встановлено, що більшість нападників виїхала до Харкова, де за інформацією СБУ була затримана працівниками поліції.

Так, оперативники спецслужби задокументували, що організатором нападу на учасника АТО є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі.

Всі фігуранти справи встановлені та для проведення невідкладних слідчих дій будуть доставлені до Києва. Зазначено, що досудове слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у неділю, 6 травня, співробітники Служби безпеки України у Харкові затримали групу осіб, які здіснили напад на учасника антитерористичної операції (АТО) в Києві.