ua en ru

Опубліковано рейтинг найпопулярніших сайтів в Україні за листопад

Опубліковано рейтинг найпопулярніших сайтів в Україні за листопад Фото: рейтинг складено TNS

При складанні рейтингу, фахівці Kantar TNS зіставляють дані трьох джерел

Одна з найбільших дослідний компаній в світі Kantar TNS опублікувала рейтинг відвідуваності українських сайтів за листопад. Про це повідомляє прес-служба Kantar TNS.

Згідно з результатами дослідження, в листопаді самим відвідуваним сайтом новин країни з охопленням у 15,55% став tsn.ua, який потіснив з першого місця сайт Сегодня.иа (інтернет-версія газети "Сьогодні", охоплення 14,07%). Замикає трійку лідерів з охопленням у 12,48%, сайт 24.tv.ua. Ресурс інформаційного агентства РБК-Україна rbc.ua - четвертий, його частка 11,58%.

Рейтинг

Фото: рейтинг новинних сайтів

У глобальному рейтингу найбільш відвідуваних сайтів України, як і раніше, лідирує Google (google.com.ua) з охопленням 65,92%, за ним розташувалися соціальна мережа "Вконтакте" (vk.com) з охопленням 63,49%, і відеохостинг Youtube (youtube.com) - 61,65%.

В цьому місяці ТОП-10 сайтів покинула соціальна мережа "Однокласники" (11 позиція), її місце зайняв сайт інтернет-магазину Rozetka (rozetka.ua):

Сайти

Фото: глобальний рейтинг сайтів України

Як проводиться дослідження

При складанні рейтингу, фахівці Kantar TNS зіставляють дані трьох джерел: інформацію з інтегрованих сайти лічильників site-centric, інформацію банерних мереж сайтів і дані опитувань користувачів інтернету. Інформація з усіх джерел об'єднується в режимі реального часу, що забезпечують високу точність досліджень TNS.