ua en ru

Опитування РБК-Україна: у Саакашвілі як губернатора Одеської обл. вірять 26% читачів

Опитування РБК-Україна: у Саакашвілі як губернатора Одеської обл. вірять 26% читачів Фото: Михайло Саакашвілі

Кожен п'ятий вважає, що призначення екс-Президента Грузії одеським губернатором - це непогана ідея

Опитування РБК-Україна: у досвід реформатора Михайла Саакашвілі як голови Одеської обласної державної адміністрації вірять 26% читачів (3 тис. 539 осіб). Такі результати щотижневого опитування на сайті РБК-Україна.

Кожен п'ятий (2 тис. 728 респондентів) вважає, що призначення Саакашвілі одеським губернатором - це непогана ідея, але з нинішньою "системою" в Україні він навряд чи зможе багато зробити.

Трохи менше, 19% читачів РБК-Україна (2 тис. 608 осіб) упевнені, що у приході екс-Президента Грузії не було необхідності, оскільки в Україні є свої гідні кадри.

При цьому 12% респондентів (1 тис. 702 осіб) вважають, що поява Саакашвілі у вищих ешелонах влади України - це всього лише популізм.

Втім, 19% учасників опитування (2 тис. 601 осіб) висловили думку, що в такий спосіб Саакашвілі просто хоче уникнути кримінального переслідування у Грузії.

Опитування РБК-Україна: у Саакашвілі як губернатора Одеської обл. вірять 26% читачів

Опитування на тему: "Як ви оцінюєте призначення Саакашвілі губернатором Одеської області?" було проведено на сайті РБК-Україна із 2 по 8 червня 2015 року. Участь у ньому взяли 13 тис. 785 читачів.

Нагадаємо, напередодні Президент України Петро Порошенко заявив, що ніхто не перешкодить новому голові Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі навести порядок у цьому регіоні.