ua en ru

Визначилися всі пари 1/16 фіналу Кубка України з футболу

У середу, 13 серпня, в Будинку футболу було проведено жеребкування 1/16 фіналу Кубка України з футболу, в результаті якої визначилися всі пари змагання.

У середу, 13 серпня, в Будинку футболу було проведено жеребкування 1/16 фіналу Кубка України з футболу, в результаті якої визначилися всі пари змагання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Федерації футболу України.

Базовий день проведення зазначеної стадії змагань - 23 серпня.

У результаті жеребкування були сформовані такі пари: "Буковина" (Чернівці) - "Чорноморець" (Одеса), "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - "Волинь" (Луцьк), ФК "Суми" - "Металіст" (Харків), МФК "Миколаїв" - "Іллічівець" (Маріуполь), "Геліос "(Харків)- "Металург" (Запоріжжя), ФК" Полтава" - "Металург "(Донецьк), "Десна" (Чернігів) - "Дніпро"(Дніпропетровськ), ФК "Тернопіль" - ФК "Олександрія", "Нива" (Тернопіль) - "Ворскла" (Полтава), "Реал Фарма" (Овідіополь) - "Олімпік" (Донецьк), "Черкаський Дніпро" (Черкаси) - "Говерла" (Ужгород), "Кремінь" (Кременчук) - "Зоря" (Луганськ), "Чайка" (Київ) - "Карпати" (Львів), "Зірка" (Кіровоград) - "Динамо" (Київ), "Оболонь-Бровар "(Київ) -" Шахтар "(Донецьк).

Нововведенням сезону 2014-2015 років стане "посів" учасників перед жеребкуванням кожного раунду Кубка.

"Перед початком церемонії жеребкування усіх учасників, відповідно до клубного рейтингу, було поділено на два кошики - з сіяними та несіяними командами. Стадія 1/16 фіналу складатиметься з одного матчу. Несіяні команди будуть господарями у майбутніх зустрічах розіграшу Кубка України 2014/2015 років", - йдеться в повідомленні.

Також стало відомо, що напередодні жеребкування алчевська "Сталь" достроково знялася зі змагань. Так, дніпродзержинська "Сталь" пройшла у 1/8 фіналу змагань.

Нагадаємо, переможцями семи матчів попереднього етапу стали "Оболонь-Бровари" (Київ), "Тернопіль", "Чайка" (Київська обл.), "Реал Фарма" (Овідіополь), "Черкаський " Дніпро", "Кремінь" (Кременчук) і "Сталь" (Дніпродзержинськ).