ua en ru

Визначилися ще два учасники ЧС-2018

Визначилися ще два учасники ЧС-2018 Фото: збірна Саудівської Аравії (@FIFAWorldCup)

Ними стали збірні Південної Кореї і Саудівської Аравії

Ряди учасників чемпіонату світу з футболу 2018 року за підсумками чергових кваліфікаційних матчів поповнили ще дві національні команди - Південної Кореї і Саудівської Аравії. Про це повідомляється на сайті чемпіонату.

Корейці зіграли внічию з Узбекистаном (0:0) і посіли друге місце в групі A слідом за Іраном. Збірна Сирії, яка посіла третє місце, зіграє два стикових матчі з третьою командою з групи Б, якій стала Австралія. Переможець битиметься за право поїхати на ЧС-2018 з четвертою командою з американської зони КОНКАКАФ, зараз це Гондурас.

В останньому турі сирійці поділили очки з іранцями (2:2), у яких дублем відзначився нападник "Рубіна" Сердар Азмун. Другими в групі В стали футболісти Саудівської Аравії, які обіграли лідерів з Японії (1:0), вже добули путівку на мундіаль. Саудівці вийшли з групи з 19 очками, японці - з 20.

Раніше на чемпіонат кваліфікувалися збірні Бразилії, Ірану, Японії, Мексики і Бельгії. Росія отримала путівку автоматично як господарка турніру.

Нагадаємо, збірна Іспанії в гостях розгромила Ліхтенштейн у відбірковому матчі чемпіонату світу 2018 року з рахунком 8:0, здобувши найбільшу виїзну перемогу в своїй історії.