ua en ru

Опозиційний блок виключає створення коаліцій з провладними партіями в місцевих радах

В Опозиційному блоці вважають, що пройшли в Україні місцеві вибори не відповідають європейським демократичним стандартам.

Вибори в місцеві ради-2015 стали найбруднішими в історії української Незалежності: підкуп і залякування виборців, погрози та фізичне насильство щодо неугодних кандидатів, тотальне використання адмінресурсу, зрив виборів в регіонах з низьким рівнем підтримки влади. Про це йдеться в заяві Опозиційного блоку, передає прес-служба політичної сили.

В Опозиційному блоці вважають, що пройшли в Україні місцеві вибори не відповідають європейським демократичним стандартам.

"результати таких виборів не мають нічого спільного з принципами європейської демократії, про які заявляє влада. Розтоптавши виборче право, закони і Конституцію, шляхом шантажу і залякування чинна влада сьогодні намагається формувати "лояльні" місцеві ради", - йдеться в заяві.

Опозиційний блок заявляє про неможливість створення будь-яких коаліцій за участю політиків, які довели країну до розрухи і бідності.

"Влада, коаліційна парламентська більшість несе повну відповідальність за розвал економіки і втрату мільйонів робочих місць, відсутність обіцяних реформ, тарифний геноцид і зубожіння людей. Саме ця влада не виконала обіцянку і не принесла Україні довгоочікуваний мир", - наголошується в повідомленні Опозиційного блоку.