ua en ru

ОПОРА оголосила про старт громадського спостереження за виборами в Кривому Розі

ОПОРА оголосила про старт громадського спостереження за виборами в Кривому Розі Фото: вибори

У день голосування в Кривому Розі ОПОРА планує забезпечити присутність своїх представників на третині виборчих дільниць

Громадянська мережа ОПОРА 6 лютого розпочала починає громадське спостереження за позачерговими виборами міського голови Кривого Рогу. Про це йдеться в повідомленні прес-служба організації.

Кампанія триватиме до офіційного оприлюднення результатів виборів у порядку, передбаченому законом України "Про місцеві вибори".

"ОПОРА організує громадське спостереження в Кривому Розі з метою надання об'єктивної оцінки процесу підготовки та проведення виборів, запобігання порушень виборчого законодавства. Довгострокове спостереження за позачерговими виборами міського голови Кривого Рогу буде здійснювати команда Мережі в кількості п'яти осіб", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в день голосування, 27 березня 2016 року, ОПОРА планує забезпечити присутність своїх представників на третині виборчих дільниць міста і у всіх територіальних виборчих комісіях. у місті працюватимуть мобільні групи.

Нагадаємо, 30 січня президент України Петро Порошенко підписав закон "Про позачергових виборах Криворізького міського голови", прийнятий Верховною Радою 23 грудня 2015 року.