ua en ru

ТОВ "Центр-Реєстратор" здійснилр зарахування 76% акцій "Луганськтепловозу" на особистий рахунок ФДМУ.

Відповідно до рішення Луганського господарського суду від 12 жовтня 2009 р. № 10/167пн реєстроутримувач (ТОВ "Центр-Реєстратор") 05 листопада 2009 р., згідно листа від 05 листопада 2009 р. № 05-11/6 зробив зарахування 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" на особистий рахунок Фонду державного майна України (ФДМУ). Про це повідомляє Державна комісія із цінних паперів і фондового ринку.

Нагадаємо, наприкінці вересня господарський суд Луганської області частково задовольнив позов ФДМУ до УК "Брянський машзавод" і ТОВ "Центр-Реєстратор" і зобов'язав останнього списати з рахунку російської компанії 76% акцій "Луганськтепловозу" і внести до реєстру як власника цього пакету акцій ФДМУ.

Депутат Луганської обласної ради, генеральний директор ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" Віктор Бикадоров, коментуючи заяву прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про те, що власник підприємства не заперечує проти виставлення його на повторні торги, заявив, що "іншого шляху у власника немає". "Якщо силовим рішенням акції заводу перереєстрували на Фонд держмайно і буде оголошено новий приватизаційний конкурс, "Трансмашхолдинг" або Брянський машинобудівний завод, який є зараз (на початку вересня ц.р.) власником 76% акцій "Луганськтепловозу", візьмуть у ньому участь", - сказав у вересні 2009 р. В.Бикадров.