ua en ru

Омелян сподівається на зняття з нього всіх звинувачень за підсумками розслідування НАБУ

Омелян сподівається на зняття з нього всіх звинувачень за підсумками розслідування НАБУ Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

НАБУ почало розслідування проти Омеляна за фактом декларування недостовірної інформації та незаконного збагачення

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян сподівається, що відносно нього в Національному антикорупційному бюро України за підсумками розслідування всі звинувачення будуть зняті. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Справа, що стосується мене, з'ясування обставин щодо мого проживання, була розглянута першою, напевно, вона була самою простою, і я сподіваюся, ми так само швидко знайдемо відповідь на всі питання, які турбують детективів... Я сподіваюся, що ми зможемо спільно з НАБУ завершити цю справу і сказати, що всі підозри і будь-які припущення зняті", - сказав Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) 3 листопада провели слідчі дії в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому в травні 2017 року за фактом можливого незаконного збагачення і можливого декларування недостовірних даних міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.