ua en ru

Олланд: спільні дії з РФ в Сирії не вплинуть на позицію Франції щодо Донбасу

Олланд: спільні дії з РФ в Сирії не вплинуть на позицію Франції щодо Донбасу Фото: Франсуа Олланд

Франція вірить у політичне рішення конфлікту на сході України

Президент Франції Франсуа Олланд підкреслив, що спільні дії з Росією у боротьбі з тероризмом у Сирії не вплинуть на позицію Франції щодо конфлікту на Донбасі. Про це він заявив за підсумками переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним, які відбулися 26 листопада 2015 року в Москві, передає прес-служба Кремля.

"Наша боротьба з тероризмом в Сирії ніяк не впливає на прагнення Франції знайти політичне рішення українській кризі", - підкреслив Олланд.

Президент Франції повідомив, що домовився з Путіним вести "обмін інформацією та конкретними діями щодо іншого важливого питання - про те, що відбувається на сході України". Лідери країн також домовилися продовжувати працювати в рамках "нормандської четвертки".

"Ми повинні повністю виконати всі заходи, які полягають у мінському угоді", - додав Олланд.

Нагадаємо, вчора, 26 листопада 2015 року, президент Франції Франсуа Олланд прибув до Москви для зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. У ході зустрічі сторони домовилися координувати авіаудари по позиціях ІДІЛ в Сирії, а також обмінюватися розвідувальною інформацією щодо сирійського конфлікту.