ua en ru

Олімпіада 2016: українські гімнасти вийшли у фінал командного багатоборства

Олімпіада 2016: українські гімнасти вийшли у фінал командного багатоборства Фото: українські гімнасти вийшли у фінал багатоборства Олімпіади в Ріо 2016

Представник України Олег Верняєв посів перше місце в особистому багатоборстві

Українські гімнасти зуміли пройти у фінал командного багатоборства на Олімпіаді 2016, яка проходить в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Про це повідомляє Xsport.

Збірна України у складі Олега Верняєва, Ігоря Радивілова, Максима Семянківа, Андрія Сенічкіна і Владислава Гріка посіла сьоме місце за підсумками кваліфікації.


Переможцям відбору китайцям українські гімнасти програли понад 7 балів.

Крім командного багатоборства, гімнасти відбиралися в особисті фінали.

Так, чемпіон світу-2014 Олег Верняєв пройшов у фінал в особистому багатоборстві з найкращим результатом - 91.964, крім того, він зумів вийти у 4 фінали в окремих видах - у вправах на коні, в опорному стрибку, на перекладині і на паралельних брусах.

В останньому виді Верняєв також показав найкращий результат із сумою 16.166.

Крім Верняєва, в особистий фінал в опорному стрибку пробився також українець Ігор Радивілов.

Фінал командного багатоборства у чоловіків відбудеться 8 серпня, в особистому багатоборстві нагороди будуть розіграні 10 числа, а фінали в окремих видах - з 14-го по 16-е серпня.

Нагадаємо, українська парна жіноча четвірка з академічного веслування посіла перше місце в попередньому заїзді і пройшла у фінал Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.