ua en ru

Олімпіада-2016: українська фехтувальна жіноча команда дала перше інтерв'ю

Олімпіада-2016: українська фехтувальна жіноча команда дала перше інтерв'ю Фото: жіноча команда України з фехтування на шаблях на Олімпіаді-2016

Кожна зустріч була складною і важко давалася

Лідер української фехтувальної жіночої команди на шаблях повний кавалер Олімпійських нагород Ольга Харлан, новоспечені призери Олімпійських Ігор-2016 Аліна Комащук, Олена Кравацька, Олена Вороніна дали перше інтерв'ю після фіналу змагання на шаблях. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України в Facebook.

"Головне в сьогоднішньому фінальному матчі було налаштуватися на першу зустріч, не думати про те, які це важливі змагання, а просто фехтувати, показувати результат. Це було найскладніше. Головне, що у нас є медаль. Головне - ми команда, ми дуже старалися. Допускали чимало помилок і не сьогодні зробили все, що планували, але дуже хотіли!", - сказали дівчата.

Олімпіада-2016: українська фехтувальна жіноча команда дала перше інтерв'ю

За їх словами, кожна зустріч була складною і давалася важко.


"Ми не думали про те, з ким далі будемо фехтувати. З кореянками завзято боролися, з італійками - вони наші давні наполегливі суперниці. Ми часто в них виграємо, але кожен раз витрачаємо дуже багато нервів. Кожна з нас на Іграх намагалася показати все, що вміє", - додали спортсменки.

Нагадаємо, жіноча команда України здобула "срібло" Олімпіади-2016 у фехтуванні на шаблях.