ua en ru

Оліфер назвала підсумки екстренної відеоконференції контактної групи

Оліфер назвала підсумки екстренної відеоконференції контактної групи Фото: у Кучми розповіли подробиці екстреної відеоконференції

Тристороння контактна група закликала ОРДО забезпечити режим тиші

Відбулася позапланова відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, СЦКК і запрошенням представників окупованих районів Донецької та Луганської областей. Про це повідомила речник представника України в контактній групі, екс-президента Леоніда Кучми Дарина Оліфер у своєму Facebook.

"Донецька фільтрувальна станція пошкоджена, тисячі людей залишилися без води. Це наслідки порушення режиму припинення вогню. Для забезпечення проведення ремонтних робіт Тристороння контактна група закликала ОРДО забезпечити режим тиші", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними Оліфер, контактна група закликала ОРДО провести розслідування інцидентів, пов'язаних із обстрілом беззбройного патруля СММ ОБСЄ і захопленням безпілотника СММ ОБСЄ.

Состоялась внеплановая видеоконференция Трехсторонней контактной группы с участием представителей СММ ОБСЕ, СЦКК и пригл...

Опубліковано Darka Olifer 25 лютого 2017 р.

"Тристороння контактна група підтвердила зобов'язання, взяті на себе в ході засідання 15 лютого 2017 року в Мінську", - резюмували речник Кучми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі проводить екстрену відеоконференцію.