ua en ru

Жовтневі пенсії профінансовано на 100%, - Мінсоцполітики

В Україні повністю профінансовані жовтневі пенсії. Про це повідомив директор департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики (Мінсоцполітики) Микола Шамбір, передає прес-служба міністерства.

"На нараді у п'ятницю міністр соціальної політики Наталія Королевська пообіцяла, що жовтневі пенсії будуть повністю профінансовані до 26 жовтня. Проте вже 25 жовтня, відповідно до графіка фінансування пенсій та грошової допомоги, Пенсійним фондом України у повному обсязі завершено фінансування відділень "Укрпошти" та установ банків по виплаті пенсій за жовтень 2013 р.", - сказав Микола Шамбір.

У Мінсоцполітики повідомляють, що моніторинг стану фінансування та виплати пенсій проводиться щодня, і всі пенсії виплачуються у повному розмірі у встановлені графіком дні виплати.

Нагадаємо, в п'ятницю на засіданні Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат міністр запевнила, що до 26 жовтня буде забезпечено виплату пенсій у повному обсязі за поточний місяць.