ua en ru

В окрузі 27 в Дніпрі є серйозна загроза фальсифікації виборів, - "Опоблок"

В окрузі 27 в Дніпрі є серйозна загроза фальсифікації виборів, - "Опоблок"

Представники влади разом з правоохоронними органами зобов'язані негайно відреагувати і присікти всі спроби фальсифікації виборів на 27 окрузі в Дніпрі. Про це йдеться в заяві "Опозиційного блоку".

"З самого ранку практично на всіх дільницях міста йде незаконна агітація. Молоді люди, серед яких багато неповнолітніх у футболках "Борись за Дніпро", роздають флаєра, за які можна отримати гроші і розваги. Йде масова роздача грошей прямо на вулиці з машин", - йдеться в заяві.


Крім того, за даними партії, у місті працює схема каруселей на виборчих дільницях. Зазначається, що до визначених членів виборчої комісії підходять бригади "карусельників". Пароль – папірець у паспорті, на якому написаний будь-який номер мобільного телефону з останніми цифрами 777. Всього в схемі задіяно 12 дільниць.

Так, партія вимагає від керівництва країни і силових структур забезпечити законність на виборах, безпеку їх проведення та чесний підрахунок голосів.

"Ми неодноразово заявляли про існування серйозної загрози фальсифікації виборів на окрузі №27 в Дніпрі, де був використаний цілий пакет брудних технологій", - йдеться в заяві.