ua en ru

Остаточне затвердження коаліційної угоди відкладається до завтра, - нардеп

Остаточне затвердження коаліційної угоди відкладається до завтра, - нардеп
Остаточне затвердження тексту коаліційної угоди відкладається до завтра.

Остаточне затвердження тексту коаліційної угоди відкладається до завтра. Про це в інтерв'ю журналістам біля Верховної Ради повідомив член партії "УДАР", кандидат у народні депутати України від "Блоку Петра Порошенко" Павло Розенко.

"Йде нормальний робочий процес доопрацювання коаліційної угоди. Тому я впевнений, що сьогодні, максимум завтра, все буде відомо. Зараз йде доопрацювання тексту з експертною групою. Вже на 98% текст готовий, він таким і залишиться, він не буде змінений саме на 98%. Йде постійний процес внесення пропозицій і правок експертного середовища. Немає ніякої інтриги, просто йде відшліфовування проекту угоди про коаліцію. Я не бачу протиріч. Зараз ми працювали над текстом преамбули", - заявив він.

Він додав, що в тексті прописуються всі питання щодо недоторканності депутатів, а також часткової недоторканності суддів.

"Питання про накопичувальній пенсійній системі чомусь "випав" з тексту угоди. Але сьогодні він знову включений, тому ідеї нормальний процес доопрацювання угоди. Думаю, що сьогодні, максимум завтра, все буде відомо", - сказав Розенко, залишаючи засідання робочої групи.

За його словами, поки що не відомо точний час завтрашнього засідання групи з підготовки коаліційної угоди.

Нагадаємо, раніше в "Батьківщині" повідомляли, що коаліційну угоду може бути передано на парафування сьогодні.