ua en ru

Близько 20% депутатів пропустили ранкове засідання Верховної Ради

Близько 20% депутатів пропустили ранкове засідання Верховної Ради Фото: Верховна Рада (rada.gov.ua)

Найбільший відсоток тих, хто пропустили засідання, серед позафракційних

Близько 20% депутатів пропустили ранкове засідання Верховної Ради, на якому мало розглядатися питання медичної реформи. Про це повідомив громадський рух "Чесно" у Facebook.

За даними електронної реєстрації, найбільший відсоток тих, хто пропустили засідання, серед позафракційних (41%) і у фракції "Народний фронт" (31%).

Красномовні дані з парламенту ⬇️ Близько 20% депутатів пропустили ранкове засідання Верховної Ради, на якому мало розгля...

Опубліковано Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno" 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, фракції коаліції "Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт", а також депутатська група "Воля народу" не підтримали пропозицію про зміну порядку денного пленарного засідання Верховної Ради 17 жовтня і включення до нього законопроектів щодо зняття депутатської недоторканості.

Пізніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій доручив оприлюднити тижневий розклад пленарних засідань і внести в нього розгляд зняття депутатської недоторканності та виборчої реформи.

"Даю доручення, щоб було оприлюднено тижневий розклад пленарних засідань, і в ньому передбачити, що після питань медичної реформи поставити два питання про зняття депутатської недоторканності, а після них законопроекти, які стосуються виборчої реформи", - сказав Парубій.