ua en ru

В окупований Докучаєвськ прибула група спецназу ГРУ РФ, - Тимчук

В окупований Докучаєвськ прибула група спецназу ГРУ РФ, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Крім того, в ДНР прибула група з 20 військових психологів для роботи з особовим складом бойовиків

В окупований Докучаєвськ Донецької області прибув підрозділ спецназу Головного розвідувального управління РФ для здійснення розвідувальної і диверсійної діяльності. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"В н. п.Докучаєвськ прибув підрозділ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ чисельністю до 30 осіб. Старший групи має позивний "Старий", його заступник - "Чорний". Завдання - здійснення розвідувальної та диверсійної діяльності на Волноваському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що в Докучаєвськ також прибуло 6 тентованих вантажівок з російськими найманцями (всі добре екіпіровані, одягнені в камуфляж "гірка"). Завдання групи - підтримка і прикриття для ДРГ російського спецназу.

Також Тимчук розповів, що на тимчасово окуповану територію Донецької області прибула група з 20 військових психологів для роботи з особовим складом бойовиків. Повідомляється, що в рядах бойовиків спостерігаються часті випадки дезертирства і відмови виконувати накази командування.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Обстріли з боку російсько-терористичних військ на Донба...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 27 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, на Луганському напрямку бойовики розгортають новий батальйон з командним пунктом батальйонного рівня.