ua en ru

В окупованій Керчі стався вибух в коледжі, є жертви

В окупованій Керчі стався вибух в коледжі, є жертви Фото: вибух в Керчі (kerch.fm)

В результаті вибуху у Керчі загинули 10 осіб, ще 50 поранено

В окупованому Криму у Керчі стався вибух у Політехнічному коледжі. Місцеві жителі повідомляють про загиблих і поранених, передає РБК-Україна.

За попередньою інформацією, у коледжі Керчі вибухнув газ

За попередніми даними, вибух стався в їдальні коледжу. Відомо, що навчальний заклад не було газифіковано. Будівля Керченського політехнічного коледжу, в якому сьогодні, за попередніми даними, стався вибух, не було підключено до центральної системи газопостачання. Там використовували газові балони.

Дані про кількість загиблих і постраждалих розходяться. За інфрмацією видання "КрымИнформ" не менше 10 людей загинули, ще 50 постраждали. Медики вже госпіталізували 18 людей.

В окупованій Керчі стався вибух в коледжі, є жертви

Фото: вибух в Керчі (kerch.fm)

До місця події з'їжджаються карети швидкої допомоги, машини рятувальників, район оточують поліцією. Очевидці повідомляють про силовиків з автоматами.

Через вибух в Керчі загинули 10 осіб

За інформацією республіканського Центру медицини катастроф, в результаті вибуху в Політехнічному коледжі в Керчі загинули 10 осіб.

Антитерористичний комітет РФ заявив про підрив вибухового пристрою в Керчі

Національний антитерористичний комітет (НАК) Російської Федерації заявив, що в коледжі в Керчі стався підрив невстановленого вибухового пристрою. Крім того, в НАК підтвердили інформацію про 10 загиблих і 50 постраждалих.

У Кремлі не виключили версію теракту в Керчі

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що на даний момент розглядається версія теракту в Керчі. Крім того, Пєсков зазначив, що ФСБ і слідчі органи РФ намагаються встановити причини вибуху.

Крім того, РосЗМІ повідомляють, що за словами очевидців, перед вибухом по території коледжу ходив невідомий з автоматом і стріляв.