ua en ru

Затриманий у Сімферополі редактор інформсайту Крима звинувачується у вимаганні

Затриманий у Сімферополі редактор інформсайту Крима звинувачується у вимаганні Фото: редактор "Аргументи тижня - Крим" був затриманий в Сімферополі за вимагання

Салов, засуджений у РФ, переховувався від суду в окупованому Криму

Затриманий редактор інформаційного сайту "Аргументи тижня - Крим" Олексій Салов у Севастополі, засуджений на території Росії за вимагання, був оголошений у розшук і переховувався від правосуддя в окупованому Криму. Про це повідомляє журналістка Анастасія Мединцева на Facebook.

"10 листопада 2009 року Салов був засуджений умовно за вимагання з випробувальним терміном один рік, а у 2010 році у Володимирі він отримав другий строк за вимогу щомісячної виплати в розмірі 50 тисяч рублів від депутата Держдуми РФ", - наголошується в повідомленні.


Як зазначає журналістка, 2012 року Жовтневий районний суд міста Володимира за вимагання засудив Салова до одного року колонії-поселення. Але на місце відбування покарання підсудний не з'явився, а поїхав у Крим, який перебував у той час в складі України. З того моменту журналіста оголосили в розшук.

За словами Мединцевої, після анексії Криму РФ в 2014 році російські влади "згадали" про справу Салова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сімферополі затримали редактора інформаційного сайту Криму.