ua en ru

В окупованому Криму за підозрою в шпигунстві затримано службовця Чорноморського флоту

В окупованому Криму за підозрою в шпигунстві затримано службовця Чорноморського флоту Фото: силовики (facebook.com/Erfan Enver Oglu Kudus)

Цивільний службовець ЧФ затриманий у Севастополі

На окупованому Російською Федерацією (РФ) півострові Крим за підозрою в шпигунстві затримано цивільного службовця Чорноморського флоту (ЧФ). Про це повідомляє "РИА Новости", посилаючись на джерела в силових структурах.

"Співробітники військової контррозвідки затримали в Севастополі цивільного службовця ЧФ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією джерела, колишнього офіцера ЧФ підозрюють "в шпигунстві на користь сусідньої держави". Якій країні він передавав інформацію, не уточнюється.

Відзначається, що в даний момент чоловік перебуває в ізоляторі. "Співробітники правоохоронних органів" ведуть розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Московський окружний військовий суд заарештував Ганну Сухоносову і Дмитра Долгополова, які підозрюються в шпигунстві на користь України. Стосовно них обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Як повідомлялося, підозрювані були заарештовані в Сімферополі. Дмитро Долгополий проходив військову службу в анексованому Криму.