ua en ru

Пограбування ювелірного магазину в Маріуполі здійснили дві людини в медичних пов'язках, - МВС

Розбійний напад на ювелірний магазин в Маріуполі 8 листопада здійснили дві людини в медичних пов'язках. Про це повідомляє прес-служба Маріупольского ГУ ГУМВС України в Донецькій області.

В даний момент співробітники міліції Маріуполя мають попередні дані про осіб підозрюваних.

"Фігурантів було двоє, і вони увірвалися в приміщення у медичних масках на обличчях з вогнепальною зброєю в руках. Прикмети злочинців: одному з них на вигляд 40-45 років, зростом близько 160 см, середньої статури, був одягнений у темний спортивний одяг з капюшоном. Другому на вигляд 30-35 років, зростом близько 170 см, середньої статури, був одягнений у чорний спортивний одяг, на голові була в'язана шапка, обличчя смугляве. Розбійники вибігли з магазину і сховалися за кут багатоповерхового будинку, в якому розташований ювелірний салон", - йдеться в повідомленні МВС.

Жертвами злочинців стали молодий чоловік 1991 року народження і дівчина 1985 року народження, обидва співробітники магазину.

Міліція оголосила підозрюваних в розшук, і обіцяє фінансову винагороду усім, хто має якусь інформацію про події, про зловмисників або їх можливе місцезнаходження.

Нагадаємо, сьогодні, 8 листопада, у Маріуполі в результаті збройного пограбування ювелірного салону загинули дві людини.