ua en ru

Пограбування АЗС у Миколаївській області: поранений співробітник станції

Пограбування АЗС у Миколаївській області: поранений співробітник станції Фото: у Миколаївській обл. пограбували АЗС

Порушено справу

У Миколаївській області сьогодні вночі 1 липня було скоєно пограбування автомобільної заправної станції (АЗС), в результаті чого поранення отримав співробітник станції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

"Близько 03 години ночі 1 липня 2015 року в Миколаївський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що на АЗС, розташованої біля автодороги "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ", навпроти повороту на місто Очаків, скоєно розбійний напад і поранено працівника станції", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, працівники слідчо-оперативної групи міліції з'ясували, що вночі в адміністративну будівлю АЗС увірвався чоловік, обличчя якого було закрите медичною маскою, і вимагав гроші. Охоронець намагався чинити опір зловмиснику, але отримав вогнепальне поранення.

"Повідомити про пригоду до міліції потерпілих з'явилася можливість лише після того, як злочинець, заволодівши близько 900 грн, зник у невідомому напрямку. Як з'ясувалося, кнопка тривожного виклику міліції з невідомих причин не працювала", - зазначили в міліції.

Миколаївським РВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України "Розбій", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше під Києвом невідомі пограбували АЗС.