ua en ru

Офер Керцнер: сьогодні час приходити в Україну

Офер Керцнер: сьогодні час приходити в Україну

Почесний консул України в Єрусалимі, співзасновник і співвласник компанії City Capital Group, Офер Керцнер разом з іншими представниками ділових кіл Ізраїлю зустрівся з Президентом України Петром Порошенком, щоб обговорити створення максимально сприятливих умов для вкладень в економіку країни, передають українські ЗМІ.

За даними видання, Офер Керцнер, який є піонером інвестування і вже понад 20 років успішно працює в Україні, поділився з колегами подробицями своєї роботи, розповів, як підприємницький дух і креативні ідеї допомогли подолати кілька економічних криз в Україні, і обговорив нові можливості з Президентом.

Кілька днів тому відбулася зустріч почесного консула України в Єрусалимі Офера Керцнера та Президента України з іншими представниками бізнесу. На ній консул зазначив, що в найближчі роки Україна стане одним з кращих місць в Європі для інвестування.

"Ми віримо в майбутнє України і будемо це доводити своїми знаннями, досвідом і грошима", - сказав він. Офер Керцнер доводить свою зацікавленість в українському ринку цілою плеядою успішних проектів, які вже працюють у нашій країні. На його рахунку успішне інвестування в нерухомість, роздрібну торгівлю і розвиток креативних просторів, пишуть ЗМІ.

У зустрічі разом з почесним консулом України в Єрусалимі взяли участь представники компаній, які вже оперують або планують розвивати бізнес з Україною в напрямках IT, телекомунікацій, енергетики, сільському господарстві, медицині, будівництві та нерухомості, машинобудуванні, транспорті.

За даними ЗМІ, у свою чергу, Президент Петро Порошенко назвав пріоритетом України створення сприятливих бізнес-умов, боротьбу з корупцією та поінформував про заходи в цьому напрямку. Глава держави зазначив, що Україна вивчає досвід Ізраїлю в розвитку держави, незважаючи на складні обставини і планує тісно співпрацювати з бізнесом для створення нового унікального ринку в нашій країні.