ua en ru

Одного з керівників "Дельта Банку" оголошено у розшук

Одного з керівників "Дельта Банку" оголошено у розшук Фото: ГПУ оголосила у розшук керівника "Дельта Банку" (agrex.gov.ua)

Керівника банку підозрюють у розтраті понад 1,1 млрд гривень

Одного із керівників АТ "Дельта Банк" Генеральною прокуратурою оголошено у розшук. Його підозрюють розтраті понад 1 млрд 118 млн гривень, повідомляє прес-служба ГПУ.

Генпрокуратура зазначає, що підозрюваний переховується від органів досудового розслідування.

"З метою забезпечення відшкодування завданих злочином збитків, під час досудового розслідування за клопотанням прокурора накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, яке згідно отриманих відомостей в сукупності підстав є майном, що набуте злочинним шляхом або отримане за рахунок доходів від вчинення злочину", - повідомляє ГПУ.

Також на даний час Печерським районним судом Києва розглядаються заяви представників осіб, на яких зареєстровано протиправно набуте майно, про скасування арешту. Розгляд даних заяв буде відбуватися у вівторок, 13 лютого, о 13:45 в приміщенні Печерського районного суду Києва.

Додамо, що у жовтні 2015 року було розпочато процедуру ліквідацію АТ "Дельта Банк".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що орієнтовна сума втрат кредиторів внаслідок доведення до банкрутства "Дельта Банку", за попередніми оцінками, складе не менше 24,5 млрд гривень.