ua en ru

Одна з найбільших авіакомпаній в світі припинила всі рейси через комп'ютерний збій

Одна з найбільших авіакомпаній в світі припинила всі рейси через комп'ютерний збій Фото: Delta Airlines призупинила всі рейси через комп'ютерний збій

Причини НП поки невідомі

Одна з найбільших в світі американська авіакомпанія Delta Air Lines в понеділок призупинила рейси по всьому світу через збій в програмному забезпеченні. Про це компанія написала на своїй сторінці в Twitter, відповідаючи на запитання користувачів.

"На жаль, всі польоти припинені через збій системи в національному масштабі... Ми приносимо вибачення за незручності. Наші системи впали всюди. Ми сподіваємося, що це не займе багато часу", - прокоментували в авіакомпанії.

Відзначимо, за даними ЗМІ, рейси перевізника припинені по всьому світу. При цьому користувачі Twitter в свою чергу повідомляють про черги в аеропортах через збій.


В авіакомпанії підкреслили, що ті вильоти, які готувалися до відправки, припинені, а ті, які вже вилетіли, продовжують політ в штатному режимі.

Нагадаємо, в кінці березня в результаті збою в комп'ютерній системі авіакомпанії ANA (All Nippon Airways) в десятках аеропортів Японії скасували 87 внутрішніх авіарейсів.