ua en ru

Один з районів Одеської обл. може очолити випускник Кембриджа, - Саакашвілі

Один з районів Одеської обл. може очолити випускник Кембриджа, - Саакашвілі Фото: Михайло Саакашвілі

28-річний Дмитро Наталуха знає 5 мов

Один з головних районів Одеської області - Комінтернівський - може очолити 28-річний випускник КНУ ім. Т. Шевченка (Київ) і Кембриджського університету (Великобританія) Дмитро Наталуха. Про це заявив сьогодні голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі на зустрічі з жителями Комінтернівського району, де він і представив кандидата на посаду голови місцевої РДА, передає кореспондент РБК-Україна.

"Він юрист з хорошою освітою, який не пов'язаний з різними кланами і я хочу, щоб він розібрався з усіма злочинними схемами", - заявив Саакашвілі. При цьому він зазначив, що кандидат на посаду голови райадміністрації знає 5 мов, що може принести користь для залучення потенційних інвесторів.
У свою чергу Наталуха підкреслив, що у своїй діяльності орієнтуватися на отримання реального результату.

"Я приїхав не один, зі мною прибули мої колеги, які також ніколи не були на держслужбі, але тим не менше стикалися з бюрократією, корупцією та несправедливістю", - підкреслив він.

Зазначимо, сьогодні Президент України Петро Порошенко підписав указ про надання громадянства помічниці Михайла Саакашвілі - росіянці Марії Гайдар, а також російському журналісту Володимиру Федорину.