ua en ru

Один з лідерів Республіканської партії США відмовився підтримувати Трампа на виборах

Один з лідерів Республіканської партії США відмовився підтримувати Трампа на виборах Фото: спікер Палати представників Пол Райан

Пол Райан пояснив, що не буде брати участь в кампанії Трампа через його коментарі на адресу жінок

Спікер Палати представниківСША Пол Райан не буде підтримувати кандидата на посаду президента від Республіканської партії Дональда Трампа після коментарів, які той висловив на адресу жінок. Про це він повідомив під час спілкування з республіканськими законодавцями , пише "Радіо Свобода".

Райан пояснив, що не буде брати участь в кампанії Трампа до президентських виборів.

У свою чергу, Трамп відреагував на заяву Пола Райана.

"Пол Райан повинен витрачати більше часу для вирішення питань бюджету, робочих місць та нелегальних мігрантів, а не витрачати час на боротьбу з республіканським номінантом", - сказав політик.

Раніше Дональд Трамп офіційно вибачився за публікацію відео 11-річної давнини, в якому він допускає образливі висловлювання щодо жінок. За словами Трампа, йому дійсно належать ці висловлювання, за які тепер він шкодує.

"Будь-хто, хто знає мене, розуміє, що ці слова мене не відображають ... Це була чоловіча приватна бесіда. Прошу вибачення перед тими, хто відчув себе ображеним", - пояснив Трамп.

Нагадаємо, проти участі Трампа в президентських виборах виступає 43% американців.