ua en ru

Один з постраждалих під Радою бійців залишається у важкому стані, - НГУ

Один з постраждалих під Радою бійців залишається у важкому стані, - НГУ Фото: сутички під Радою

Боєць Нацгвардії залишається в міській лікарні №17

Один з бійців Національної гвардії України (НГУ), що постраждав в наслідок сутичок біля будівлі Верховної Ради України, залишається в стабільно тяжкому стані. Про це повідомила прес-секретар Нацгвардії Світлана Павловська, передає "112 Україна".

"Сьогодні ми говоримо про одного тяжко пораненого, який залишається в міській лікарні №17. Це Богдан Дацюк. Його стан залишається стабільно важким. Більшість поранених військовослужбовців зараз проходять лікування в наших відомчих лікувальних закладах та у Центральному шпиталі МВС. Йде поточний процес, одні виписуються, інші потрапляють, оскільки осколкові поранення дещо особливі і процес одужання вимагає певного періоду", - розповіла Павловська.

Також вона зазначила, що військовослужбовці, які зараз проходять лікування в відомчих лікувальних закладах після реабілітаційного періоду повернуться на службу.

"Після реабілітаційного періоду вони, безумовно, повернуться на службу, якщо на те буде висновок медиків та відповідної комісії про можливість продовження служби", - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід всім 18 затриманим у зв'язку із зіткненнями під Верховною Радою України 31 серпня.