ua en ru

На одязі сімферопольського стрілка знайдено кульовий отвір

На одязі сімферопольського стрілка знайдено кульовий отвір Фото: швидка допомога

Однією з основних версій загибелі зараз є самогубство

Однією з основних версій загибелі Бекіра Небиева, обвинуваченого в нападі на станцію швидкої допомоги в Сімферополі, є самогубство. Про це передає ТАСС, посилаючись на заяву старшого помічника керівника СКР по Криму Євгенії Белікової.

"На тілі Небиева була жилетка, на якій експерти виявили сліди від пострілу. Однією з основних версій загибелі зараз є самогубство", - повідомила Бєлікова.

Раніше прокурор Криму Наталія Поклонська, яка побувала на місці виявлення тіла, повідомила ТАСС, що труп сильно пошкоджений тваринами.

"Труп пошкоджений тваринами, можливо, вовками і дикими собаками. Причина смерті поки не відома, не можна говорити про те, що він застрелився. На це питання буде відповідати експерт, висновки будуть зроблені після експертизи", - розповіла Поклонська.

Слідчий комітет вже опублікував фотографії рушниці, яке було знайдено поруч з тілом Небиева. Імовірно, з нього ж були застрелені медики під час нападу на станцію "швидкої" 26 вересня.

Тоді в результаті дій 55-річного Небиева дві людини загинули і двоє отримали поранення. Постраждалі в даний час проходять курс лікування. Як повідомив ТАСС заступник міністра охорони здоров'я Криму Антон Шаклунов, одна з них - дівчина, яка отримала вогнепальне поранення в руку, може бути виписана з лікарні наступного тижня.

Нагадаємо, розстріляв швидку допомогу в Сімферополі знайдений мертвим.