ua en ru

В Одесу прибув літак з 22 пораненими бійцями АТО

В Одесу прибув літак з 22 пораненими бійцями АТО Фото: в Одесу прибув літак з пораненими військовими (Facebook Андрія Танцюри)

Четверо бійців АТО доставили в реанімацію

В Одесу сьогодні, 22 червня 2017 року, прибув літак з 22 пораненими бійцями антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер військового госпіталю Андрій Танцюра.

"Зустріли борт...22 людини...4 реанімація...Багато мають травматологічні пошкодження...є перелом хребта, опіковий", - написав він.

Зустріли борт... 22 людини...4 реанімація... Багато мають травматологічні пошкодження...є перелом хребта,...

Опубліковано Андреєм Танцюрою 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 червня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення і бойові травми, загиблих немає.

Відзначимо, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) в Україні Олександр Хуг заявив, що обидві сторони конфлікту на Донбасі заважають роботі місії. За його словами, ситуація уздовж лінії розмежування, як і раніше, є нестабільною. Він підкреслив, що близькість розташування сторін є однією з головних проблем, через яку виникають бої.