ua en ru

В Одеській області за взятку затриманий начальник відділу ДФС по фінрозлідуванням

В Одеській області за взятку затриманий начальник відділу ДФС по фінрозлідуванням Фото: ГПУ повідомила про затримання хабарника з ДФС в Одеській області

Затриманий отримав хабар за закриття кримінальних справ проти одного з підприємств

В Одеській області правоохоронці затримали головного слідчого по фінансовим злочинам Державної фіскальної служби за одержання хабара. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що за хабар у 115 тис. затриманий начальник слідчого управління фінансових розслідувань ДФС в Одеській області. Затриманий отримав хабар за закриття кримінальних справ та не перешкоджання діяльності підприємства.


"В даний час проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, колишнього першого заступника губернатора Миколаївської області, звинуваченого в корупції, Миколу Романчука випустили з СІЗО під заставу в 5,5 млн грн.