ua en ru

В Одеській області СБУ блокувала постачання в Україну контрафактного спирту

В Одеській області СБУ блокувала постачання в Україну контрафактного спирту Фото: контрафактний спирт в Одеській області (прес-центр СБУ)

Загалом виявлено понад 50 тонн спирту загальною вартістю понад 2 млн гривень

В Одеській області співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою блокували незаконне постачання етилового спирту в Україну. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначено, що в рамках раніше відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України оперативники спецслужби виявили складські приміщення, де зловмисники зберігали контрафактний "товар".

"Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили вісім вантажних автомобілів та два причепи. У них знаходилися понад 50 тонн спирту загальною вартістю понад 2 мільйони гривень, а також помпи та інше обладнання для його перекачування", - йдеться в повідомленні.

В Одеській області СБУ блокувала постачання в Україну контрафактного спиртуВ Одеській області СБУ блокувала постачання в Україну контрафактного спиртуВ Одеській області СБУ блокувала постачання в Україну контрафактного спирту

Фото: контрафактний спирт в Одеській області (прес-центр СБУ)

За даними спецслужби, наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час перетину контрольного пункту в'їзду-виїзду на адміністративній межі з Кримом, українські прикордонники зупинили автомобіль, у якому виявили понад 17 кілограмів марихуани.