ua en ru

В Одесі поліція затримала двох чоловіків з саморобною бомбою

В Одесі поліція затримала двох чоловіків з саморобною бомбою Фото: взровотехнічна служба (facebook.com/artem.shevchenko.9)

Вилучений саморобний пристрій направлено на експертизу

В Одесі співробітники батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції області викрили двох чоловіків, у яких виявлено саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомляє прес-служба поліції області в Facebook.

Повідомляється, в ході несення служби по охороні громадського порядку співробітники поліції отримали виклик про те, що в одному з парків міста підривають невідомі предмети.

Поліцейські помітили двох чоловіків, у яких при верхньому огляді одягу було виявлено предмет схожий на саморобний вибуховий пристрій, в якому з одного боку був присутній шнур для запалу.

Потім, як пояснив один з чоловіків, даний пристрій він зробив самостійно у себе вдома.

Так, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції і вибухотехніки. Вилучене направлено на експертизу, за результатами якої буде прийнято законне рішення.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією 1 ч. ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці викрили двох чоловіків, у яких виявлено саморобний вибуховий предмет В рамках проведення міждержавної оп...

Опубліковано Поліція Одеської області 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві піротехніки ДСНС за минулу добу знешкодили 2 снаряди часів Другої світової війни.