ua en ru

В Одеській області у лимані потонув чоловік

В Одеській області у лимані потонув чоловік Фото: ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

Чоловік зник 3 вересня під час купання

У Дністровському лимані, що у смт Затока (Одеській області) потонув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Одеській області.

"4 вересня о 06:33 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що у смт Затока, на березі Дністровського лиману, на відстані 150 м від берегової лінії виявлено тіло чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загиблим виявився мешканець м. Чернівці 1963 року народження, який зник 3 вересня під час купання. Рятувальники вилучили тіло чоловіка з води та передали працівникам судмедекспертизи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку року на водоймах потонули 866 осіб, з них 85 - діти. Зокрема, з початку серпня потонули 66 осіб. Цей показник вже перевищив в два рази торішню серпневу статистику.

"Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання у не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані", - зазначили в ДСНС.