ua en ru

В Одеській області молдованин намагався провезти 200 літрів спирта

В Одеській області молдованин намагався провезти 200 літрів спирта Фото: контрабанда спирту

Співробітники митниці вилучили спирт і мікроавтобус

Прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску "Градениці" виявили майже 200 літрів спирту в автомобілі Mercedes Vito придністровської реєстрації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час здійснення прикордонного контролю мікроавтобуса марки Mercedes Vito придністровської реєстрації, який слідував на в'їзд в Україну, працівники пункту пропуску помітили неспокій водія, 42-річного громадянина Молдови, жителя Тирасполя. На підставі аналізу та оцінки ризиків транспортний засіб було виведено із загального потоку для проведення поглибленого огляду", - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки, прикордонники виявили, що на транспортному засобі встановлено паливний бак, не передбачений конструкцією. Усередині ємності працівники пункту пропуску виявили 195 літрів рідини з характерним запахом спирту. Співробітники митниці вилучили спирт і мікроавтобус.

Нагадаємо, 5 грудня близько 2 кілограм бурштину виявили в пункті пропуску "Ягодин" прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці.