ua en ru

В Одеському університеті стартує стипендіальна програма Бориса Кауфмана

В Одеському університеті стартує стипендіальна програма Бориса Кауфмана

27 листопада 2015 року в ОНУ ім. Мечникова стартував перший відбірковий етап іменної стипендіальної програми Бориса Кауфмана для студентів другого курсу денної форми навчання економіко-правового факультету і факультету журналістики, реклами та видавничої справи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби стипендіальної програми.

"Конкурс проходить у два етапи. Для того щоб взяти участь претенденту необхідно до 11 грудня 2015 року заповнити онлайн-заявку і завантажити необхідний перелік документів на сайті grant.in.ua. Експертна рада конкурсу розгляне всі заявки і визначить переможців першого етапу. Будуть оцінювати успішність, академічний і творчий потенціал претендента, його мотивацію і цілеспрямованість, а також участь у громадському житті факультету і вузу. Ті, що пройшли у другий етап, будуть запрошені на співбесіду з директором департаменту розвитку та управління персоналом компанії Vertex United, акціонером якої є Борис Кауфман", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що вже в грудні експертна рада конкурсу визначить трьох переможців, які до досягнення ступеня "Бакалавр" отримуватимуть іменну стипендію у розмірі 1 000 гривень в місяць.

"Місія цієї програми - підтримувати талановитих та цілеспрямованих молодих людей, які сформують інтелектуальний потенціал країни, створювати нові можливості для їхнього індивідуального і професійного розвитку", - говорить бізнесмен, меценат і видавець національного тижневика "Фокус" Борис Кауфман.

За даними прес-служби, також стипендіати отримають можливість проходження практики в бізнес-підрозділах компанії Vertex United протягом усього строку навчання. Планується, що програма буде щорічною.