ua en ru

Одеський коньячний завод відкриває музей ім. Миколи Шустова

Одеський коньячний завод відкриває музей ім. Миколи Шустова. В ньому будуть представлені експонати, пов'язані з майже 150-річною історією підприємства Шустових і ТМ «Шустов». Про це на прес-конференції, присвяченій Другої Одеської міжнародному кінофестивалю, заявив керівник прес-служби алкогольного холдингу Global Spirits Олександр Блохін.
Творці музею звернулися до всіх цінителям продукції ТМ «Шустов» з пропозицією взяти участь у формуванні експозиції та стати її зберігачами. Для цього потрібно принести предмети, що зберігаються у вас і пов'язані з історією заводу. Кожен, хто надасть такий експонат музею, отримає пам'ятний подарунок від Одеського коньячного заводу.
У рамках Одеського кінофестивалю буде проведено конкурс експонатів музею ім. Миколи Шустова. Журі обере найцікавіший предмет, а його власник отримає головний приз - домашній кінотеатр. «Приносьте експонати, пов'язані з коньячної династією Шустових і ТМ «Шустов» - станьте творцями унікального музею», - резюмував Блохін.
Експонати можна приносити за адресою: м. Одеса, вул. Мельницька 13, фірмовий магазин коньячного заводу або звертатися за телефоном +380673337009. Детальніше про конкурс можна також дізнатися на сторінці http://www.facebook.com/shustovcognac.