ua en ru

Одеський аеропорт працює в штатному режимі, будівництво терміналу триває, - директор

Одеський аеропорт працює в штатному режимі, будівництво терміналу триває, - директор Фото: Віталій Портянко

Суд Одеської області відмовив Одеській міській раді в задоволенні позовних вимог в частині визнання недійсними положень договору про корпоративні принципи управління Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародний аеропорт "Одеса". За коментарем по винесеному рішенню суду кореспондент РБК-Україна звернувся до директора ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" Віталія Портянко.

"Сторонами даного судового процесу є Одеська міська рада та ТОВ "Одеса аеропорт девелопмент", інвестор проекту. Мої обов'язки, як керівника аеропорту - це забезпечення безперебійної роботи підприємства, надання якісних послуг пасажирам та партнерам-авіакомпаніям, а також контроль процесу будівництва нового пасажирського терміналу", - заявив Портянко.

"Слід зазначити, що будівництво нового терміналу триває за графіком. З червня на будівельному майданчику нового терміналу Міжнародного аеропорту Одеса організована робота в три зміни. У даний момент завершується підготовка стін під встановлення фасадних панелей, і завершуються покрівельні роботи", - додав він.

За словами директора, судовий процес ніяк не впливає на роботу одеського аеропорту, підприємство працює в штатному режимі, інвестор як і раніше, в повному обсязі виконує взяті зобов'язання.